donderdag 15 november 2012

Favoriete vakantie foto's

Heel erg vaak ben ik nog niet op vakantie geweest, wij staan op een camping hier in de buurt maar dat is nog niet zo bijzonder.. Vorig jaar was ik voor het eerst in Spanje en afgelopen zomer ben ik daar weer geweest. Ook ben ik met school naar Londen geweest en ik wil graag de foto's laten zien die ik daar heb gemaakt, niet allemaal maar gewoon mijn favorieten. Pff.. Wat baal ik dat het nu weer zo koud is als ik die foto's bekijk!

De eerste keer dat ik naar Spanje ging was ook de eerste keer dat ik in het vliegtuig zat! Dit was de herfstvakantie van 2011 toen ging ik naar Mallorca.






Omdat de eerste keer Mallorca zo goed bevallen was, zijn we de 2e keer ook weer naar het zelfde deel geweest. Dit keer wel in de zomervakantie en het was veel warmer dan de keer daarvoor. Soms wel iets té warm en het was veel drukker, maar dat is ook logisch. 





De laatste foto is niet echt een vakantie foto, maar ik wil hem toch even delen. Als je gek bent van schoenen en je gaat toevallig naar Mallorca, neem de bus naar Palma als je een dagje wil winkelen. Hier zitten de gewone winkels zoals Zara, Mango en H&M. Ook heb je serieus wel 50 schoenwinkels met zulke schoenen, voor 10-20 euro. 

Ook ben ik een weekje londen geweest met school, dit is alweer even geleden maar het was echt heel erg leuk met iedereen. 


We gingen met de groep in de Londen eye, we keken om ons heen en zagen dit ding staan, een enorm hoge zweefmolen. De week dat wij er waren was er daar net een soort kermis en meteen na de Londen eye ben ik met nog 3 mensen uit mijn groep hier in geweest, wat was dat gaaaf! 






Je zag overal wel mensen op straat die dingen deden voor geld, een levend standbeeld, muziek spelen of zoiets als hierboven. Erg leuk om te zien allemaal! 

Heb jij nog favoriete vakantie bestemmingen? 

1 opmerking:

  1. Wat een heerlijke foto`s! Ik heb nu weer heel erg zin om op vakantie te gaan. Wat heb jij een leuke blog! Ik ben je meteen met bloglovin gaan volgen. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen