dinsdag 13 november 2012

Rule of a lady

Ik kom vaak leuke plaatjes tegen, de 'rule of a lady' plaatjes zijn daar 1 van. Het leek me leuk om er een paar aan jullie te laten zien! Ook vertel ik erbij waarom ik nou juist dat plaatje heb uitgekozen.

Tumblr_lzdwukzjhq1qjnt7yo1_500_large



Beauty zit inderdaad van binnen, en het maakt niet uit welke make-up je op hebt of hoe je haar zit. Een eerste indruk is erg belangrijk en mensen kijken toch wel echt altijd eerst naar de buitenkant. Toch ben ik van mening dat je je niet moet opmaken omdat alle anderen dat doen. En loop jij liever niet op hakken, dan loop je daar toch lekker niet op? Schoonheid zit vanbinnen en het is veel belangrijker hoe je karakter is dan hoe je mascara zit. 

Tumblr_ljwucm7vxw1qjnt7yo1_500_large

Niemand, maar dan ook echt niemand heeft het recht om jou naar beneden te halen. Ik denk dat dit wel een belangrijke is, iedereen is mooi op zijn eigen manier. Als anderen zeggen dat je lelijk bent of dat je dingen niet waard bent, laat ze gaan. Vaak zijn die personen zelf ook onzeker over zichzelf en ze hebben het recht niet om jou naar beneden te halen. Niemand is perfect, maar dat is geen reden om tegen elkaar te zeggen dat je bijvoorbeeld niet mooi bent. Wat willen ze er trouwens mee bereiken? Jij bent zoals je bent. 

Tumblr_ljwss7ha8q1qjnt7yo1_500_large

Als iemand ons een compliment geeft kraken wij het meestal af. Zegt iemand dat je haar leuk zit, wij geven vaak de reactie: Oh.. zo bijzonder is het niet hoor. Waarom doen we dat eigenlijk? Volgensmij vinden we het allemaal leuk om complimentjes te krijgen en daar is ook helemaal niks mis mee. Probeer is een paar dagen/weken lang elke dag iemand een complimentje te geven, ik weet zeker dat diegene daar heel blij mee zal zijn. Als je een compliment krijgt, zeg dankjewel of geef een complimentje terug. Een beetje meer positiviteit de wereld in! 


Tumblr_ljwux0wqci1qjnt7yo1_500_large

Iedereen heeft dingen waar hij/zij onzeker over is, en het is veel makkelijker om iets op te noemen wat we zouden willen veranderen aan onszelf dan waar we tevreden mee zijn. Een beetje hetzelfde als het plaatje hiervoor, waarom zouden we onszelf naar beneden halen? Dat zijn we helemaal niet waard. Probeer de dingen te accepteren waar je onzeker over bent. Die onzekerheden veranderen er namelijk helemaal niks aan, alleen dat jij je minder op je gemak voelt. Ik ga hier nog een keer een artikel over schrijven als jullie dat leuk vinden, hoe je zelfvertrouwen opbouwt en hoe je dat moet aanpakken. 


Tumblr_ljy07czflj1qjnt7yo1_500_large

Het maakt niet uit welke leeftijd je hebt, zolang jij de ware niet hebt gevonden ga geen relatie aan omdat iedereen dat heeft. Het is helemaal niet zo dat als je bijvoorbeeld op je 30ste nog geen relatie hebt je niet leuk genoeg bent, de man die jij verdiend is dan gewoon nog niet in je leven. Als je een relatie hebt met iemand waar je niet helemaal voor gaat, gaat dit ten koste van hem/haar maar ook van jezelf. Gelukkig ga je er iniedergeval niet mee worden. Je kan het best leuk hebben met een persoon maar heb je het gevoel dat er iets mist, dan moet je geen relatie aangaan. Zoals het plaatje zegt 'your strong enough to wait' vind ik erg mooi, als iedereen om je heen een relatie krijgt, wees sterk genoeg om te wachten tot voor jou de ware komt, hou jezelf niet voor de gek. 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen!                                                                         bron foto's: weheartit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten